Ez egy kettő az egyben bejegyzés. Egyrészt kedveskedni szeretnék annak az olvasónknak, aki a "harisnya+férfi" keresőkifejezésekkel talált meg minket, másrészt lelkiismeretfurdalásomon szeretnék így enyhíteni, mert a "nagypapa+pornó" keresőkifejezéssel minket betaláló kedves netezőknek semmi meglepetéssel nem szolgálhatok.

Elnézést a borzasztó minőségű képért, telefonnal, lábujjhegyen, tükör előtt jelenleg erre vagyok képes.

Lett egy élesebb is, de azon meg nem mosódott elég izmosra a combom. Keserű a harisnyanadrág fétisen tengődők kenyere.

És igen azoknak is igaza lenne, akik szerint csak akartam egy képet a lábaimról amin úgy nézek ki mint egy balett-táncos.

És N.H.-nének is igaza lenne, hogy legalább megjegyezhettem volna, hogy azért volt az egész cirkusz a harisnyával, mert tegnap este korcsolyázni mentünk a városháza elé egy kedves nővel, (nekem már mindegy, be van ígérve a bejegyzés a névmemóriámról) akinek kedves férje otthon maradt, hogy vigyázzon közös gyerekeikre. Szóval nagyon jól megtanultam a hátrafele koszorút, meg előre az egyik irányba, közepesen. Köszönöm tanáromnak a biztatást és, hogy akkor sem adta fel, mikor én már rég feladtam.

Kéne még ide a kép mellé valami szöveg, de hogy Halmágyi Sándort idézzem:"egy nap már, s nem láttam őt.
Úgy hajtanám rohanón az időt!"

Igor Mojszejev (1936)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr52679422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mágnyes 2011.02.22. 17:12:01

- Szólj hozzá!
- Nem jutok szóhoz :)

köszönöm a nevet(tet)ést :)
süti beállítások módosítása