Nem leszünk politikai blog ne féljetek. De néha olyan furcsa dolgokat olvasok a neten, hogy meg vagyok róla győződve, hogy biztos, hogy az nem úgy volt.

A sztori röviden:

Egy képviselő tiltott helyen dohányzott a parlamentben és mikor a nevét kérdezték, nem azt mondta, hogy nem szeretné megmondani, vagy hogy sajnálja az esetet, de nem járul hozzá, hogy névvel jelenjen meg bárhol, hanem nemes egyszerűséggel bemondott egy más nevet.

Segítek mert nem találnátok ki. Viccből. De olyan furfangos vicc ez, hogy nem egy padtársa nevét mondta be, vagy Orbán Viktorét, hanem egy nevet, ami akár igaz is lehetne csak éppen nem az.

Gyurcsány Ferenc

Nem zavar, hogy tilosban dohányzik. Nem zavar, hogy a szavazatát adja olyan döntéshez, amivel nem ért egyet. Nem zavar, hogy figyelmen kívül hagyja a törvényt. Nem zavar, hogy hülyének nézi a riportert, és az olvasókat. Megteheti.

De zavar, hogy viccből más nevet mond a riporternek.

Gondolom most majd lemond.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr332721865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nux vomica 2011.03.10. 18:41:58

Nem fog lemondani!
Nem akarok politizálni én sem, de igen zavar, ha törvényes helyen NEM tartja be a szabályokat, törvényeket; mert ő van reflektorfényben, neki be kell tartania!
süti beállítások módosítása