Szóval a nagy izgulásnak az lett a vége, ami szokott. Semmi. De ez még nem egy lejátszott meccs, ugyanis nem hívtak. Igen, hétfőre ígérték, és állítólag nagyon sürgősen kell nekik a munkaerő, de nem hívtak.

Átzongoráztam pár lehetőséget, hogy miért nem, és a következőkre jutottam:

- vagy nem én vagyok a befutó, de mondjuk én állok második helyen. Felhívták az elsőt, és adtak neki pár nap gondolkodási időt. Míg el nem fogadja, engem melegen tartanak. Szerintem ez ésszerű magyarázat, de AKKOR MIÉRT ÍGÉRTÉK, HOGY HÉTFŐN HÍVNAK?

- nem értek rá mind, és nem tudtak összeülni megbeszélni. De AKKOR MIÉRT ÍGÉRTÉK, HOGY HÉTFŐN HÍVNAK?

Reggel, mikor még nem voltam benne biztos, hogy akarom a munkát, biztosan éreztem, hogy ők viszont engem akarnak. Aztán, miután átbeszéltem sokakkal, egyre jobban tudtam, hogy ez az én utam, ezzel fordítottan arányosan szállt el az önbizalmam, hogy milyen hírrel hívnak majd. Vicces. Most épp kegyelmi állapotban vagyok, mikor már minden mindegy, és minden jó lesz :) Talán pont erre gyúrnak.

Ez az egész nem egy olyan hatalmas nagy gond egyébként, és valószínűleg kicsit túl is reagálom, de  el kell itt is mesélnem, hogy milyen jó is nekem. Mert rokonok, hozzátartozók, barátok és kollégák sora drukkol nekem, emaileket kapok, kommenteket, felhívnak*, és bejönnek az irodába, hogy érdeklődjenek, századszorra is végighallgatják az érveimet mellette vagy ellene, és biztosítanak, hogy akkor is szeretni fognak, ha nem kapom meg az állást.

Köszönöm.

 

*ez nagyon izgi volt ma, miután minden hívásra összerezzentem: TB vásárolt és háziaskodott, amit egyébként együtt szoktunk, így ő magányát enyhítendő kb. 5 percenként csörgött rám, hogy megtárgyaljuk, milyen ecetet vegyen. Én minden hívásnál kisebb szívrohamot kaptam, nagyon vicces volt, ritkán szórakozom magamon ilyen jót

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr42837910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cafephilo 2011.04.18. 22:06:00

Oda fognak felvenni, ahol az élet látni akar. Én nagyon szorítok neked!!!-:)

P.S.: Vettem egy HORGOLT!!! hastánc felsőrészt és rázókendőt arany flitterekkel, amikor megvettem rád gondoltam-:)horgolt hastánc kellékekkel ezelőtt soha nem találkoztam....

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2011.04.19. 11:34:23

@Cafephilo: Köszi!
a horgolt cucc meno lehet, milyen színu?

Cafephilo 2011.04.19. 23:17:34

Az a bizonyos hastáncos horgolt cucc sárga színű és erre van felvarrva egyessével több száz aranyszínű flitter...iszonyatosan nagy munka lehetett megcsinálni....tisztelet a készítőnek-:) Mellesleg ha már horgolásról van szó a hópelyhes fülbevaló kreációd egyszerűen szenzációs.-:)

Cafephilo 2011.04.20. 20:53:28

@Nils Holgersonné: Nagyon édes vagy (mint mindig)-:) Hát a születésnapom már elmúlt...talán karácsonyra megérdemelnék egy ilyen különlegességet??!!-:)-:)Kellemes húsvéti ünnepeket!
www.valmg.com/images/HappyEasterPoohFriends.jpg

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2011.04.21. 11:03:24

@Cafephilo: meglátjuk, mit tehetünk :)

Neked is szép hétvégét és szép húsvétot!
süti beállítások módosítása