Péntek délután, egyedül az irodában, még fut egy gélem, aztán én is lelépek.

Ma reggel volt az elso, informal meeting a másik munkalehetoseg miatt, nem a legjobb hangulatban, ugyanis tegnap jelentették be, hogy juniusban reset-elni fogják a céget, bármit is jelentsen ez. Olyanokat mondanak, hogy a reset, az nem reconsctruction, és evolution, nem revolution lesz, meg hasonló elmésségekkel szórakoztatnak, de a lényeg, hogy a félévente bizonytalanítsuk el a népet program megint elkezdodott.

Igen, tudom, hülye vagyok, hogy egy ilyen cégben bízom, de higgyétek el, megvannak az indokaim.

Ja, és tegnap lemondott a CEO is, és nem vagyok megelegedve az utodjaval. Nem mintha megkerdeztek volna.

Szóval így indítottuk az egész beszélgetést, hogy hát még az sem biztos, hogy fel tudnak venni valakit.

Igyekeztem a legjobb arcomat mutatni, persze mondtam hülyeséget is, a fickó meg nagyon úgy tunik, hogy pontosan tudja, mit akar, és nem borult a nyakamba, hogy pont megfelelo vagyok.

Abban maradtunk, hogy hetfoig gondolkodik, aztan majd ir, hogy egyatalan megfelelek-e neki annyira, hogy kiverje a cégbol a felvételt. Aztán persze lesz még hivatalos interjú is.

Valahogy úgy elfáradtam ebbe a beszélgetésbe, a kicsit kilátástalan (vagy beláthatatlan, milyen vicces a magyar nyelv) jovobe, miért is nem vagyok projectmanager a szüleim jolmeno online partycégénél, amit otthagyhatok holmi eskuvoi elokeszületek miatt, és miért nem az a legfobb gondom, hogy lesüssem a szemem a fiákerben, ha a férjem tiszteleg az összegyult tömegnek?

Szóval hol is a reset...

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr42882466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

missMarple 2011.05.09. 10:53:35

- nem mintha kiskegyed az a szemlesütős fehérnép lenne! -
süti beállítások módosítása