TB egyik öccse épp nálunk készül az érettségire. TB napközben mindenféle izgalmas programokat talál ki neki (vásárlás, kosarazás), aztán délután a színházba megy, így rám hárul a noszogatás és kikérdezés nemes feladata. Azt hiszem, L. már erősen utál. Az előbb mondtam, hogy kimegyek pisilni, erre ő annyit mormogott, hogy navégre.

Ugyanakkor erős déja vu-m van, mikor keresztanyámnál (nagynénémnél) tanultunk valamire, utáltam, hogy ilyen szigorú. Most meg alkalmazom a módszereit :)) miközben beszélek, a fülemben az ő hangját hallom, ez nagyon vicces.

Egyébként is, a múltkor Emma baby-showerjén, mikor a kiskori képeinket mutogattuk egymásnak, én egy olyat (is) vittem, ahol a keresztszüleimmel állunk (én konkrétan karonülő kis kopaszként) a tesóimmal. A többiek elájultak, mennyire hasonlítok (most) az anyukámra, aztán meg pláne, mikor mondtam, hogy igaziból ő a nagynéném.

Genetika*. Menő, mi?

 

*már publikáltam az egészet, mikor a zárszóról eszembe jutott, hogy L. meg pont ugyanúgy beszél mellé, ha nem tud valamit, mint TB. Nagyon résen kell lennem :D

 

 

1 komment

Címkék: család

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr112954861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nux vomica 2011.06.04. 10:59:05

szerintem az anyukádra is hasonlítasz:-)
süti beállítások módosítása