Persze az egész az én hibám, mert magamban még húztam is a tegnapot, hogy péntek 13, és ennyi telik tőle, ez kevés ahhoz, hogy az ember igazán babonás legyen. Meg az is én voltam, aki pár napja dühében olyan elragadtatott kijelentéseket tett a saját életével kapcsolatban, ami így utólag átgondololva nem lehetett komoly. És igen, azt is én írtam, hogy ha túléljük 2012-t, akkor én annak mar örülök.

Szóval én tehetek róla, hogy most orronfricskázott az élet, hogy most láthatom, hogy pár szempillantás alatt gyökeresen megváltozhat az ember élete (ne ragaszkodjunk hát semmihez), hogy a szerencse egyidőben lehet egy rossz álom is, amiből alig várom, hogy felébredjek. De nem fogok.

Szóval most ki vagyok borulva, holott örülnöm kéne, és az sem segít, hogy tudom, mások háborúban élnek, meg éheznek.

 Segítség.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr483545167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babaBonBon 2012.01.14. 18:17:23

Hát így egy picit nehéz segíteni... Mi a baj? Írj egy ímélt vagy hívj fel! Puszi!

nux vomica 2012.01.14. 21:53:42

S.O.S csak a péntek
13?
Még ebben az évben lesz egy pár!

Bécsi_Nikol · http://unserwien.blogspot.com/ 2012.01.15. 08:19:05

Atyaeg! Mi baj van? Ne remisztgess! Hosszu hetek elmaradasa utan vegigolvastam a blogodat, a legutolso olvasottol haladtam a legujabb fele. Mar egeszen orult a lelkem, hogy milyen ugyes es szuper vagy, erre most itt egy ilyen bejegyzes. :-( Gorcsbe ugrott a gyomrom, de komolyan.

Mikaél 2012.02.11. 21:03:25

Nem csak a másik felén!
TáltosBandi?
süti beállítások módosítása