Úgy kéne blogolni, ahogy enni is, sokszor keveset (ezt Zazalea nagyon jól tudja ám, mármint nem tudom, mennyit eszik, de azt igen, mennyit ír). Szóval úgy kéne írnom, és nem ilyen hetes kihagyásokkal, amikor ki emlékszik már, mi is volt soknapja. Volt például szikrázó márciusi reggel, amit nagyon szerettem, kivéve azt a részt, hogy TB nem ült azon a vonaton, amin én.

Ma meg az volt, hogy Csempeszkopácstól Bécsig énekeltünk az autóban, négyen. Tábortűz hangulat, vidámkodás. A repertoárból futotta arra a két órára, pedig a társaság ilyen szempontból vegyes volt, én nem tudom egy csomó musicalnek a szövegét, csak lalázva, ők nem ismernek egy csomó népdalt, meg Kalákát, amit én igen. És úttörődalból is csak egy volt, a vége felé viszont egyre több kispál, meg budapest bár. Énekelni jó, énekeljetek minél többet. Akkor is, ha nem tudjátok a szöveget.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr124315295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zazálea 2012.03.14. 10:10:32

lüke:) )
(mondta Zazálea szeretetteljesen és még mosolygott is hozzá)

Kalor 2012.03.14. 16:45:39

...vagy a dallamot :)))) egyebkent amiota eneklek a gyerekeknek, a hangom is sokat javult. persze meg mindig messze van attol, hgoy a gyerekeken (es rajtam) kivul barki elvezze, de nem is az a lenyeg. :)))

mágnyes 2012.03.14. 19:59:28

Én énekelek minden főzés közben, de Istenlába ezt nem támogatja ily lelkesen, mint Te :)

vackor1b 2012.03.17. 21:10:20

Néha azon kapom magam, hogy dúdolok. Akkor veszem észre, amikor kezd a dallam egy ismert énekre hajazni. Ilyenkor elkezdek arra koncentrálni, hogy valami vadi új legyen a dallam (legalábbis én ne ismerjem) és akkor megint beleveszek a munkába, a hangok meg csak úgy jönnek belőlem. Valószínűleg mázli, hogy ilyenkor nem hall senki.

Mikaél 2012.03.22. 20:39:18

Úgy kéne
Irigyeljük Zazaleát !
(Szerencse, hogy nem gyúlt föl az autó!;)
www.youtube.com/watch?v=kGfSB8VtwUw
süti beállítások módosítása