Nils Holgersonné 2012.07.30. 15:48

miért

Nyári álmos hétfő délután, mindenki a posztján, TB próbál. én horgolok, Lili küzd az alvással.

Miért sikerül egymás után több ebédem is szottyosabbra, mint ahogy a recept alapján kéne lennie (például akartam csinálni flap jacket, vagyis müzliszeletet, de csak müzli lett belőle, szelet nem, egyébként nagyon finom, meg a tejespitém is szétesett, áh), meg miért tört ki pont most az ablakunk, és miért pont az az ablak, miért törtem el ugyanott egy teli pohár vizet most két perce, miért nincs még kész a Lili anmeldebescheinigungja, ami kéne az anyasági pénz megigényléséhez (magyar anyakönyve már van, rekordidő alatt, pedig nem is siettettük őket), miért fogyott el a fonalam pont a takaró vége előtt kicsivel, miért gurult szét két marok odaégett meggymag a frissen kitakarított lakásban, miért kap el Radica néni a parkban úgy, hogy nem tudom levakarni másfél órán keresztül.

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr24686850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bécsi_Nikol · http://unserwien.blogspot.com/ 2012.07.30. 17:03:06

Tudod, egyszer fent, egyszer lent. :-)
Minden lent után jön egy fent, erre gondolj.
Ha jó passzban vagyok, akkor nem zavar a lent, mert éltet, hogy mindjárt jön a fent, mert olyan nincs, hogy csak lent van. :-D
Ez olyan Micimackósra sikeredett.
"Micimackó kihúzta a fejét a nyílásból, kicsit gondolkodott.
„Ez nem stimmel. Valaki csak van bent, ha egyszer azt Mondta, hogy hogy senki. Senki nem mondhatja azt, hogy senki, anélkül, hogy valaki lenne. Aki senkit mond, annak valakinek lennie kell.”"

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2012.07.30. 17:22:41

@Bécsi_Nikol: jogos :) annyira még csak nem is vagyok lent, csak valahogy mindenből hiányzik egy pici valami. Az ablakból például most egy kis üveg :))

Ziebi 2012.07.30. 18:13:55

Ilyenkor csak aludni szabad, és szépen maguktól elmúlnak ezek a dolgok :D

Kalor 2012.07.30. 19:37:45

nem ismerek olyat, akinek osszeallt a flapjack. :D biztos, hgoy a tobbi is valami ilyesmi. :)

Bécsi_Nikol · http://unserwien.blogspot.com/ 2012.07.31. 08:47:33

Én asse tudom, hogy mi az a flapjack, úgyhogy nekem még soha nem állt össze. :-)
Csak hogy vigasztaljalak még egy kicsit.

nux vomica 2012.08.03. 20:40:05

Ami törékeny, összetörik, a műzliszelet szerintem műzliként jobban funkcionál, tejeslepénynek szét kell esnie, már csak a neve miatt:-)))
A szomszédasszonnyal lehetsz udvariatlan is néha, ha ő nem veszi észre, hogy zavar.
süti beállítások módosítása