Nils Holgersonné 2012.07.31. 11:09

azért

Szóval a flapjack (egyszerűbben müzliszelet) senkinek sem áll össze, poharakból lassan nem árt egy új adagot venni, örülni fogok neki, a fonal azért fogyott el, mert így mindenképp vennem kell egy új gombolyagot, így viszont kijön belőle egy bonyolultabb minta, amit ma reggel találtam ki, és végül tiszta mázli, hogy a tiszta lakásban gurultak szét a meggymagok, így nem porcicák között kellett hajkurásznom őket.

Az ablakra sincs egyelőre magyarázat (hacsak nem, hogy a feng shui szerint a pénz sarokban van, most nem tudom, hogy annyi pénzünk áramlik-e be ott, hogy ez kitörte az ablakot, vagy ez inkább a krachot szimbolizálja :P), se Lili papírjaira (bár ez is a pénzügyeinkhez kapcsolódik), Radica néni meg hát az élet része. Legalább vigyáz a biciklikre az udvarban.

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr554688301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bécsi_Nikol · http://unserwien.blogspot.com/ 2012.08.01. 11:17:08

Na, pontosan ez az! Minden negatív dologban lehet valami pozitívumot találni. Imádom ezt a játékot. :-)

nux vomica 2012.08.03. 21:17:06

Lehet, mikor írod a keserűségeid, már ezzel kezdesz kijönni a gödörből. Ezt a bejegyzésed olvasd, ha keseregsz.
süti beállítások módosítása