Tegnap este Lilivel megnéztük és meghallgattuk több előadásban is csajkovszkijtól a Hópelyhek táncát balettban.

És tádám, ma a hókotróra keltünk, és lattuk, hogy az ablak előtt táncolnak a hópelyhek.

Mondjuk a Virágkeringőt is sokszor meghallgattuk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr135075938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gem 2013.02.12. 14:39:34

Huh, én már azon fogok csodálkozni, ha valamelyik nap nem jön a hókotró, utoljára fél órája járt a házunk előtt. Mindjárt indulnunk kell, és még gondolkozom rajta, hogy ki fogok-e tudni egyáltalán állni a garázsból, illetve az utána következő 15m-t, ahol meredeken lejt és simán nekicsúszhatok a beton kapuoszlopnak, hogyan fogom megtenni. A szamuráj mellett esélyem nem volt kimenni feltakarítani a havat, de nem is lett volna sok értelme, mert egész nap megállás nélkül esett. Az igazi művészet ráadásul nem is most lesz, hanem este a hazajövés, mert akkor felfelé lendületből kell kanyarodva betalálni a kapun... De a hóesést mi is sokat bámuljuk az ablakon, nagyon varázslatos, és picit szomorú, hogy a picurok novemberre szinte semmire nem fognak emlékezni ebből. Szeretném, ha következő télen legalább fele ennyi havunk lenne, mint idén.

hbogi 2013.02.13. 10:29:31

Hallgassatok akkor inkább Vivaldit, lééégysziiii!!! :D Nagyon várom a jó idöt.

nux vomica 2013.02.14. 20:50:05

Tegnap alig bírtam hazajönni, de a mérsékelt sebesség miatt volt módom csodálni a természet és a hópelyhek csodáit. Február van, kell még a hó, legfeljebb több magot szórunk a madáretetőbe.
Hóvirágok 2 hete kinyíltak és a fűz barkásodott, de remélem nem sérülnek a mostani hó alatt.
Márciusban hallgassatok Virágkeringőt!
süti beállítások módosítása