Épp, hogy csak befejeztük TL-lel a húsvéti roadshow-t (a MÁV, a Volánbusz és az Agro Volán támogatásával, de főleg az legelső, mert ott van családi kedvezmény), a Bécs-Győr-Tszm-Győr-Budapest-Eger-Budapest-Bécs útvonalat sikerült az egy hét alatt teljesíteni, most pedig bloggertalálkozót tartunk a helyőrségben, szóval majd elmesélem. Vagy majd elolvassátok Zazáleánál, ő úgyis jobban ír. 

Ja, és hideg van, nagyon, a baba taknyos, egyébként jól vagyunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr745205325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nux vomica 2013.04.07. 17:49:21

autókölcsönzés?, ha már egyszer beteg a család?
tudom, így immunizálódik, de ez kicsit sok 1 hétre:-)

Ziebi 2013.04.08. 05:41:16

Én eléggé zizegősnke gondolom magam, de amit te cisnálsz utazás-bab ügyileg az elképesztő, le a kalappal. :)

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2013.04.08. 12:04:32

@Ziebi: Azért ez nincs így előre betervezve, gondolhatod, mindig csak "úgy alakul". És most azért egy darabig nem szeretném látni a Keleti pu-t.

málnabálna 2013.04.08. 17:00:42

hmm, csak úgy alakult, hogy mégis...pedig nem terveztük annyia... ilyet sokat csináltunk/tam egy időben, igaz főleg autóval, de railjet és busz kombó is néha volt, nah azt nem kívánom vissza!! hosszú, fárasztó, és utálok több 100 kilométereket pici gyerekkel kínlódni, még ha segítenek is itt-ott... NEM! környezet tudatos?! hát pöfög a busz is és az autó is, buszon többen elférnek igaz, de sokx nem kifizetődő -értem ezalatt, h ráfizetés működtetni, mert többe fáj az üzemanyag, busz karbantartása és a sofőr fizetése... kényelmes ál(nok) úri hölgynek képzelem magam, igen tudom :P sok a cuccunk mindig, és mikor legutóbb Nagykanizsáról Bécs-Meidling-ig utaztam 2 gyerekkel és 5 csomaggal, ááááá, soha többé! főleg, h egyik-másik gyerek gumicsizmája, sála, sapkája néhol leesett, elkallódott, vissza kellett érte rohanni, összeszedni, közben figyelni csomagra, gyerekekre nehogy sínek közé vetődjenek, szorítani a kezüket, ha fáj is.... so maradok az autónál!:P

Zazálea 2013.04.08. 17:44:35

nem ír az a nő jobban, csak izgatottabban!
kisnyúl hiányzik már most. stop.

hbogi 2013.04.08. 19:15:10

Szavam nem lehet, engem majdnem háztól-házig visz a vonat, bárkihez is megyek. :-) Az autó perpill azért macerásabb ( leszámítva azt a csekélységet, hogy nekünk nincs, mi is elkötelezett Wiener Linien fan-ek vagyunk), mert Macskusz kinötte a maxi cosy-t, normál ülés meg még nincs, így ha néha Nappapával utazunk, kénytelen az ölemben ülni, ami meg biztonságtechnikailag nem helyénvaló. Ja és a vége fele utálta már, hogy a cosy-ban háttal kellett utaznia és nem csodálhatta a szembejövö forgalmat, Nappapa kormányt fogó erös kezeit és úgy leginkább mindent, ami elütött a Peugeot hátsó ülésétöl. Huhh, ezt egy szusszra leírni is fárasztó volt. :-D

málnabálna 2013.04.10. 12:31:27

@hbogi: nálunk is Nappapa a nagypapa :D kicsinél legalábbis :)
ölben meg ne!!! soha! kérj kölcsön vkitől Te v.nappapa arra a kis időre egy szomszédtól, aki épp nem használja, rohadt veszélyes, nah! elég egy koccanás 50km/h-val és inkább a többit nem mondom....
túl lazán és túl felelőtlenül kezelik sokan ezt!
(oké persze mi is felnőttünk gyerekülés nélkül jöhet a kontra, DE nem volt annyi autó az utakon, nem volt akkora a sebesség, stb... jah és balesetben persze inkább kimúltak a népek gyerekülés, öv és légzsák nélkül ezt is tegyük hozzá!)

málnabálna 2013.04.10. 12:36:57

jah és, ha nem derült volna ki linkekből, itt is, otthon is büntetnek a rendőrök, ha ölben utazó gyereket látnak!!

hbogi 2013.04.12. 18:14:19

@málnabálna: Sajna senkinek nincs passzoló ülése. :( Meg olyan sürün nem fordult elö, h. így utaztunk, meg rövid utak voltak. Persze tudom, baj bármikor történhet, de nem történt hála Istennek, most meg már nem is fog, mert kinéztük az ülést, jövö héten hozza el Apukám. ;) ( addig meg nem autózunk). :))
süti beállítások módosítása