együttalvás.jpg

Egymás karjában elaludni.

Egy szeretett emberhez bújva.

Szeretetben.

Biztonságban.

Egyenlő jogot mindenkinek!

Ez a Bi.G itt egy amolyan családsegítő dolog, nem tudom, hogy hívják ezt otthon, nevelési tanácsadó, de csak az első két-három évben.

(köszi hbogi a képet!)

Belőlem biztos nem nevelték ki az együttalvó ösztönöket, nekem a Gyönyörű zöldben is az a rész a kedvencem, mikor megy haza az orvos felesége, és "a fél világ" ott szuszog a lakásukban. Meg az állatkertben is azt szeretem legjobban nézni, ahogy a családok, barátok és üzletfelek egymás hegyén-hátán  heverésznek, akár oroszlánok, akár bölények. Simán bemásznék, ha nem lennének büdösek félnék. 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr825222461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kalor 2013.04.30. 08:28:17

nagyon tetszik, egyszerű, és világos!

(az elefánt szuper!!!)

hbogi87 2013.04.30. 09:02:47

Szívesen! :) Engem is nagyon megfogott ez a kép, nem is tudnám elképzelni, hogy Leont "korlátozzam" ( a korabeli gyerekek anyukái folyton azt mesélik, hogy hogyan másznak ki a dedek az ágyból...agyréééém!! ès tök veszélyes is..).
süti beállítások módosítása