Két teljesen random téma, ami mostanában eszembe jutott/a szemem előtt van:

- Atlétaszabású trikó alá (mindegy, hogy sima pamut vagy csipkés szépség) ne vegyünk már normál melltartót! Lehet kapni behúzott vállpántút, érdemes beruházni egyre, ha valaki hord ilyen tipusú felsőt, akkor úgyis több van neki. Nagyon csúnya, ha kilóg a fehérnemű, nem szexi, nem vagány. A győri Omega-koncerten (mert ott is voltunk, bár nem sokat) a fellépő kiscsaj (lehet, hogy ismernem kéne, meg be is mondták a nevét, de nem figyeltem) is atléta trikóban volt normál melltartóval, hát marha igenytelenül nézett ki. 

- ha valaki információt kér bármilyen témában, és én veszem a fáradságot, hogy gyorsan és körültekintően válaszoljak neki, akkor nem várok hosszas válaszlevelet, de egy köszönömöt igen. Gondolom, ezzel más is így van, szóval érdemes figyelni rá.

Nna, mindjart jobban érzem magam, hogy ezt leírhattam.

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr405375383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babaBonBon 2013.06.24. 11:57:25

-melltartó:
:-DDDD abszolút! én attól is háborgok, ha fehér alá feketét vasznek, vagy fordítva és mindez ordít a viselőjéről. De van egy még jobb a trikósnál: amikor kivgott hátú, vagy majd' hátrész nélküli felsőt vesznek fel akármilyen melltartóval és még a kapocs is látszik! az még gázabb!
A trikós dologra esetleg még egy testszínű melltartót tudok elképzelni, vagy pántnélkülit leginkább.

-ímél:
gyorsan megnéztem és nem találtam semmit, szóval remélem nem rám vonatkozott, de ha igen, akkor KÖSZI :-); mert én pl. mindig elcsúszok minden levéllel, levelezéssel, hogy oké, jó elolvastam, természetesen MAJD válaszolok rá (amikor több időm lesz; amikor rendesebben össze tudom szedni a gondolataimat; amikor ez vagy az már megtörténik és akkor azt is leírom MAJD...) és akkor néha az a MAJD sosem jön el.
Hátha csak erről van szó! :-)

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2013.06.24. 12:13:20

@babaBonBon: van olyan melltartó, aminek ugyanúgy be van húzva a háta, mint az atlétatrikó kivágása. És igen, ugyanez a kategória a nyakbaakasztós pólók, ahhoz is van megfelelő, nyakbaakasztós melltartó, ha valaki nem bírná a pánt nélkülit.
Örülök, hogy nem csak engem zavar :))))

- neeeem, nem erről van szó, mikor levelezünk valami témáról, és tudom, hogy kell az idő a rendes válaszhoz. Én se válaszolok rögtön.

Gem 2013.06.25. 00:47:34

Én nem ítélek ruha alapján. Se gyerek/ember nemét, se melltartó szabása alapján igénytelenséget, nincs jogom hozzá. És az én fiamnak lesz rózsaszín pólója, amint megtalálom a boltban azt, amelyik nem fodros-bodros (legalább...), és lesz rajta felirat: "10 ok, amiért rózsaszín:..." az egyik ok ez lesz: "apu válogatta a szennyest". A többit még nem árulom el.

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2013.06.25. 07:59:06

@Gem: Igen, te csak az alapján ítélsz, hogy valaki bölcsész vagy értelmes :D

Egyébként meg én sehol sem írtam, hogy az embert ítélem meg, hanem az öltözködését. És ha valaki történetesen ad magára, de arra sosem gondolt, hogy ez így nem csinos, akkor talán még örül is, ha valaki felhívja rá a figyelmét.

Ziebi 2013.06.25. 18:43:11

ÉS ha valaki nem akar befektetni trikó alá való melltartóba, lehet kapni pántot összehúzó kis bigyókat, amik tökjól működnek. :)

anyahajóblog 2013.06.25. 19:22:11

ó, mamám, el se tudom, miket szoktál gondolni rólam. :) Spagettipánt alól minden kilóg, a pántnélkülit meg hordják csak a boldog 40kilós lányok. Engem se máson, se magamon nem zavar. Mondjuk ha valakinek a hasa kilóg, az igen, de a melltartópánt :D

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2013.06.25. 19:31:59

@anyahajóblog: Nem, nem, a spagettipánt az egészen más tészta :D
Mert ott óhatatlanul is kikandikál egy olyan fehérnemű, aminek egyébként megegyezik a szabása a ruházattal.
Nyilván a mozgástól egy sima póló nyakánál is latszódhat a pánt. Sőt, az atlétához szabott melltartó is lehet, hogy kicsúszik valahol menetközben, mégisem olyan zavaró, mint amikor eleve olyat vesznek fel, hogy kint van.

Ziebi 2013.06.25. 21:41:34

@Nils Holgersonné: én akkor találtam meg mikor elegem lett hogy a hülye vállam miatt, amiről mindig lecsúszik a pént nekem igazgatnom kell, kellemetlen, ciki. Szóval arra is jók.

Csikaszék 2013.07.02. 21:12:02

Sziasztok!
Nem mondom, hogy nem bűnözök néha itthon az udvarban a gyerekkel és marad el a pántösszehúzóka... :-) de koncertre, nyilvános helyre azért sosem mennék úgy.
Talán csak magamat mentegetem, de szerintem a pánt nélküli vagy nyakban kötős ruha/top sima/szilikonpántos melltartóval kombináció az, ami tényleg magával vonhatna stílusrendészeti beavatkozást!
Meg a 3 szemmel kisebb farmerből kificcenő tangapánttal hasított derékfodor.

Hbogi mutatta meg a blogotokat és nagyon tetszik! Eztán rontani fogom itt a levegőt, ha nem bánjátok...:-)

Gem 2013.07.04. 23:21:52

Eszembe jutott még egy: van egy felsőm, ami nem spagettipántos, de elég vékony a két pántja, és a pánt tetején egy vékony pici szalag megy keresztbe, ami egyik oldalon oda van varrva, másik oldalon egy ici-pici és nagyon vékony műanyag patenttel záródik. Épp annyi hely van a felső pántja alatt keresztben, hogy egy melltartópánt befér a szalag alá, ami így a helyén tartja. Mióta megvan, imádom ezt a megoldást, csak sajnos épp most kezd szétmenni a felső, mert már elég koros.

nux vomica 2013.07.05. 20:39:41

@Csikaszék: itt a gond az volt, hogy a csaj a színpadon volt!!!!
süti beállítások módosítása