Amíg én dolgoztam (Budapesten! osztrák fizetésért! :))))))), a kisrigó csajos napot tartott a (z egyik) nagynénjével meg a (z egyik) nagynagynénjével. Kényeztették kivül-belül, fodrászhoz ment, balettórára ment*, iskolába** ment bemutatóórára (németre, mi másra), gourmet ebédet kapott meg persze palacsintát, nem csodálkozom hát, hogy tegnap a villamoson, mikor a hova megyünk kérdésre azt feleltem, hogy haza, elszontyolodott, és azt mondta, menjünk inkább Budapestre.

img_3061.JPG

 

Igen tudom, hogy azért ez nem így menne, ha otthonlaknánk, lenne ovi, meg rohanás, meg rövid esték, de azért jó volt tudni, hogy TL ilyen jó kezekben van. Köszi!!

* és **: a kisposzátának két mániája van (ja, az orvososjátékon, meg a születésnap-ünneplésen kívül), hogy balettozni szeretne, meg iskolába járni (mert akkor veszel nekem könyveket, ugye mama?). 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr897375204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tá Titi 2015.04.17. 10:44:01

Tündér !

ö - akit látunk
ö - aki feltöltötte
ö - aki kitalálta
ö - aki végigvitte
ö - aki megosztotta...

Ezért is jó Budapesten osztrák fizetésért 'kiküldve' lenni...;)
TL a delegáció rendes tagja ?
TL kiküldetési díjának részleteit ismerhetjük meg ?
(Ugye nem tudsz lebukni...;)
www.youtube.com/watch?v=5LtyPJqZRDg

Hosszabbra sikeredett, a 2 nap ?

Köszi a kiküldetésből küldött első beszámolót !

vackor1b 2015.04.18. 13:47:44

Nagyon szívesen. Mit mondjak, nem volt nehéz. Két nap mosolygós Lilivel.. Szinte nem volt sírás, az az egy is csak nyúlfarknyi. Még tegnap is azt kérdezték, hogy az én gyerekem-e, mert úgy jött velem, meg ült az ölemben, hogy sikerült elbizonytalanítani az ismerősöket is. És amikor a 3 lány ült hátul a kocsiban és ment a visongás, nevetés. Olyan érzés volt, mintha mindig is így lettek volna.

nux vomica 2015.04.22. 18:27:16

Beleillik a családba.
süti beállítások módosítása