Tökre szét vagyok csúszva mostanában (mondjuk háromnegyed éve) - (jut eszembe, ismeritek a filmet? Elég zúzós zenék vannak benne. Mindegy, nem erről akartam írni, csak eszembe jutott a címről.)

Az egészben elég nagy százalékban az zavar, hogy mások bezzeg nincsenek szétcsúszva, sőt, tök összeszedettnek tünnek, pedig több gyerekük, és/vagy több munkájuk van, mint nekem. Például tegnap egy órát metróztunk, villamosoztunk meg sétáltunk a kisszösszel, hogy összeszedjünk egy kis aloe vera növénykét valakitől, amire tökre vágytam, aztán fenthagytuk az egész kis pakkot a villamoson. Remélem, legalább valaki gondot visel majd rá.

Ma meg kellett csinálnom egy kísérletet sürgősen, egy elég extra géppel. Elég nehezen értem el a lányt, aki a felelős, és akinek van kulcsa a szobához. Emailben tárgyaltuk meg, hogy megnézte, és ma egész délután foglalt a cucc, de reggel 8-kor kezdhetek, ha akarok (3 órás a teszt). Szóval ma fél7-re jöttem dolgozni nagy lelkesen (nem), előkészítettem mindent, 8-kor átsétáltam a csajhoz (aki szintén emiatt jött be egy órával korábban), és látom ám, hogy a gép naptárjában (egy olyan sima asztali naptár) valóban le van foglalva harmincadika, csütörtök délután. A május 30, csütörtök. Előrelapoztam, augusztusban  júliusban nem volt senki beírva mára. áááá. 

Szóval ma kicsit megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok szétcsúszva. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr877664864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tá Titi 2015.08.01. 17:18:14

Megtaláltam a 'hibát'...
Félreértés oka: naptárból hiányzott a július ;)

" Előrelapoztam, augusztusban nem volt senki beírva mára. "
- 2015.07.30. 09:35 -

...Szóval ma kicsit megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok...

hbogi87 2015.08.03. 20:37:55

Csigalom, nyugaver. Nem csak Te evezel ebben a csonakban.

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2015.08.04. 09:25:29

@Tá Titi: hihi, na, erröl beszélek. Ennyire szét vagyok csúszva. Javítottam, mindenesetre.

Ziebi31 2015.08.07. 11:21:13

Nem csak te.
Nem bírok semmivel végezni. Mintha valami bajom lenne abból hogy valamit befejezek.
Megszerveztem egy komplett hétvgt úgy, hoyg azt hittem máskor megy a gépem mint amikor. Még jó hogy időben észrevettem. Azt hiszem :D
süti beállítások módosítása