Már évek óta sejtettem (ez volt a híres Holgersonné-sejtés, ha olvastatok róla), de mostanában világosodtam meg teljesen, és most már magabiztosan ki merem jelenteni az új tézisem, mert több oldalról bizonyított tény:

 

Ha valamit el akarunk végezni, akkor azt el kell végeznünk, és akkor lesz elvégezve.

 

Őrület.

 

Tudni kell hozzá azt is, hogy

 

Ha valamit el akarunk végezni, és azt nem végezzük el, az nem lesz elvégezve.

   

Remélem, nektek is segít ez a forradalmian új meglátás. Az én életemet alapjaiban változtatta meg. Egy jobb, tisztább, szárazabb érzés, és egy csomó minden elvégeztem a felfedezés óta. Akár évek óta húzódó dolgokra is igaz, egy univerzális igazság.

 

Tartozik hozzá – az anyagi szinttől feljebb lépve egyet – egy kiegészítés:

 

Ha valamit ki akarsz mondani, ki kell mondanod, akkor lesz kimondva.

 

Minden más esetben sajnos nem hivatkozhatsz arra, hogy „de én szóltam“.

 

 

Az ideiről lecsúsztam, de jövőre várom a Nobel-díjat, addig is remélem, hogy többek életét megkönnyíti sokévnyi kutatásom eredménye. Szabadon felhasználható, éljetek vele, változtassátok meg a világot!

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5111826349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ziebi31 2016.10.23. 22:07:14

:D

Én ezt évekkel ezelőtt kiolvastam a fejedből, csak az én fejemben ez úgy szólt, hogy: ha valamit meg kell csinálnod, és MOST van időd mert a gyerekek alzanak, akkor csináld meg, különben SOHA nem lesz mégegy ilyen alkalom. És tényleg.

nux vomica 2016.11.10. 00:04:50

Nobel díj jár márt azért is, hogy a halogatás művészetét lecserélted a tettek művészetére.
süti beállítások módosítása