TáltosBandi 2010.01.14. 17:51

Barbárok

Hazaérve ez a látvány fogadott.

Hogy mi ebben a szörnyű?

1, Minek raknak telefonba ilyen szánalmas minőségű optikát? (Vaku nélkül.) (Tudom, tudom aki telefonnal bármilyen körülmények között fényképez, sikeres ember nem lehet.)

2, Nekünk kell kifizetni az összetört kapucsengőt. (A szemléltető ábrán ugyanis a ház csengője szerepel, ötven százalékban rokkantosítva.)

Miért okoz valakinek örömöt összetörni egy kapucsengőt? Hm. Mindegy. Hogy is mondják modoroséknál? Soha ne legyen nagyobb öröme.

(( Azért ne legyen senkinek az az illúziója, hogy ez itt maga az EU. Mert az EU Dániában kezdődik és Svédországig tart. Mi vagyunk itt a Balkán Párizsa. Persze nem panaszkodom, itt legalább még járnak a villamosok, buszok, metrók. Otthon Bukarestben Budapesten már közlekedni sem lehet. :P ))

Szólj hozzá!

Címkék: :(

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr751672557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása