de szeretnem elmeselni, hogy vasarnap atmentem az anyuka-vizsgan, és kivittem az öreg-dunai strandra 5 kisgyereket. Reggel koran felkeltem, palacsintat sutottem (igen, az akkora szam, hogy azota is buszke vagyok magamra), gyumolcsot, kekszet csomagoltam, a Bandi gyereket noszogattam, hogy keszuljon, pokrocokat keszitettem be, jatekokat, olvasnivalot, horgolnivalot.

A tobbieket a varosban vettem at az anyukajuktol es egyutt metroztunk ki a folyopartra.

Nem volt olyan dogmeleg, mint szombaton, sot, foleg felhos volt, de cserebe alig voltak kint, boven volt hely a kolykoknek rohangalni, meg jatszani, es senki nem szolt rajuk, hogy hangosan nyeritenek valami idetlen viccen. Vigyaztam rajuk, enni adtam nekik, rajtuk tartottam szemem, mig Annacska, Leo es Noel a vizben pancsoltak, apropenzt adtam Maxnak es Bandinak, hogy edesseget vegyenek a bufeben. Meg jegkremet. Meg sultkrumplit. Mert bar rengeteg kajank volt, ezek a dolgok hozzatartoznak a strandolashoz, es ki kenyeztesse el oket, ha nem en? 

Jatszottam veluk a dobokockakkal, de kozben tudtam horgolni is, szerencsere olyan kis ugyesek mar, hogy elszorakozatjak magukat, csak neha folytam bele a beszelgetesbe, szerepjatekokba. A nagyobbak neha bosszantottak a kicsiket, akiknek aztan hamar legorbult a szaja, de szerencsere egy-ket elterelo mondattal sikerult elsimitani az ugyet.

Volt jatszoter is, es a rugos merleghintan jol meglengettem a ket nagyobbik fiut.

Annacskaert, Leoert es Noelért mar 5 korul jottek, a masik kettovel 7-ig maradtunk, aztan Maxot is visszaadtuk az anyukajanak.

Nagyobb hiszti nelkul telt a nap, mindenki ivott, evett, jatszott eleget, azt hiszem, batran elmondhatom, hogy elboldogulok 5 (jolnevelt) gyerkoccel, buszkek lehetnek rajuk a szuleik!

 

 

 

Ja. A Bandi meg a Max most lesz 31 (meg sokat kell aludni), Annacska 27 lesz, Leo mar 25, Noel 22 eves. Igazi kis vasgyurok, egyem a szivuket!

:)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr172085421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ruju 2010.06.16. 20:23:25

akkor mesélj már lécci a szerepjátékokról! :-D

borisvian 2010.06.16. 23:19:33

bocsánat az okvetlenkedésért, de Max is 31 lesz december 16.án idén...

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2010.06.17. 08:26:30

@ruju: öööö, csalodnal, nem papas-mamas volt, hanem a Bandi Superman es Batman Pokember es neha Zorro, Leo szinte mindig Clint Eastwood, vagy egy szoba sarka, az Annacska borisvian, mi a Maxszal altalaban mar csak rohogunk. Ilyesmik.

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2010.06.17. 08:28:00

@borisvian: javitottam! koszi (hihetetlen, milyen gyorsan nonek ezek a sracok!)

Best of the best 2010.06.22. 23:58:21

Olyan jó ide feljönni és olvasni titeket!
IMÁDOM!!!
Annyit nevetek, hogy már a szomszéd is átjött....most együtt nevetünk.
Mától ő is boldog olvasója az Előretolt helyőrségnek.

Köszönöm Nektek!
süti beállítások módosítása