Szóval az van, hogy én dolgozni hosszú nadrág+póló kombóban járok, egyrészt azért, mert jeges vihar tombol bent a laborban (légkondi), másrészt mert oda játszóruha kell, nem csini ruci. ìgy ha munka után megyek a városba, akkor nem vagyok valami noies, de a múltkor, egyhetes kánikula után megbeszéltük pár barátunkkal, hogy bemegyünk a városba fagyizni, és erre az alkalomra felvettem egy csinos, lenge nyári ruhát. Az indulás utáni 15. percben feltámadt a szél, de nem csak úgy ám, hanem annyira, hogy menni alig lehetett, es látni semmit se a felvert portól. Az égen sötét viharfelhok gyülekeztek, amolyan igazi világvége hangulat volt, nagyon szép. Rohantunk a fagyizóba, hogy odaérjünk, mielott leszakad az ég. Pár óra után csillapodott a vihar, de meleg már nem lett, én meg fagyoskodtam a nyári ruhámban.

Nem is nagyon hordtam aztán ilyen semmi kis cuccokat. De találjátok ki, mi történt tegnap? Mivel annyira dögmeleg van már egy ideje, hogy nagyon, gondoltam, semmi baj nem lehet belole, ha valami kis falat ruhában megyek Táltos Bandi elé a színházhoz. Szuper volt besétálni a városba, meleg volt, a Karlsplatzon szabadtéri mozi ment, sokan voltak kint az utcán, igazi sétálgatós ido. Aztán TB végzett, megdícsért, milyen szép vagyok, és beugrottunk a premier buliba a Ringen (ja, mert a Denevér premiere volt tegnap, majd írok róla, szuper!). Ott vacsoráztunk, aztán hazaindultunk - és mi fogadott minket az utcán? Hatalmas villámlások, eso, és szél. Fáztam, Tb szerencsére borzasztó lovagias, és odaadta az ingét. 

Ilyen az én formám.  

 

Szóval ha valaki nem bírja a meleget, és egy kis enyhülésre vágyik, hívjon meg engem valami nyári programra a városba. :)

 

4 komment

Címkék: nyár kira

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr982155091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ruju 2010.07.17. 16:03:54

Heh, ma én is pontosan így jártam a focis-szezonnyitón. Amíg előtte vásárolni voltam a gyerekekkel, még nyár volt, aztán már épp fizettem, amikor tombolni kezdett a vihar, később a focin az eső ugyan már nem esett, de 15 fokot hűlt a hőmérséklet, brrrrr. Lehet, hogy erre jártál egy kellemse hétvégére? :-D

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2010.07.19. 11:25:57

@ruju: focis szezonnyito? marha izgalmasnak hangzik. gondolom, egesz kislanykorodban arrol almodoztal, hogy ilyenekre jarj :DDD

vackor1b 2010.07.25. 14:28:29

Velem meg nyaralni nem lehet menni. Mert abban a pillanatban, hogy jön a szabadság, eltűnik a kánikula és kiadós esőket kapunk. Már nem is csodálkozom, hogy most is ez történt.
süti beállítások módosítása