Volt még a tavalyi szülinapomról vásárlási utalványom (kollégáktól) a Thaliába, ami egy könyvesbolt itt, de van egy hatalmas kreatív részlege is. Megvettem magamnak az Ízek, imák, szerelmeket még tavaly, mert akkor az volt a menő (még nem olvastam el, németül valahogy lassabban megy), és kb. mostanra kristályosodott ki bennem, hogy mire vágyom úgy igazán:  egy szép nyomdára.

De valami különlegesre, elég egy darab is, de az valami finom legyen, és nőies és klasszikus, hogy majd szép levélpapírra azzal nyomdázzak, meg a borítékra, meg az ajándékkísérőre, hogy már messziről lehessen látni, hogy én írtam, hogy ez legyen a kézjegyem.

Szerencsére a boltban volt miből válogatni, nem mondom, hogy alig tudtam választani, mert csak a "Madarak és Fészkek" fantázianevű tetszett, de az nagyon, pont olyan, amilyet szerettem volna, ráadásul készletben. Szerencsére az utalvány is eszembe jutott, meg is találtam és szerencsére nem törődtek vele, hogy csak a kiállítástól számított 12 hónapig lehet felhasználni. Hazafelé már a metrón kibontottuk, nyomdáztunk mindenre, amit csak értünk (egy retikülben mindig legyen szép tiszta levélpapír). Különleges és finom és nőies és aprólékos, mostantól mindenkinek postán küldök levelet, majd csak meglátjátok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr13216674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Piszke a Birtokról 2011.09.11. 16:12:51

Kicsit irigykedem, nekem csak Tiggrises meg Zelefántos van diznitől, és mindig azt hiszem, hogy majd egyszer csinálok én magamnak igazi saját nyomdát, de persze még sose jutottam el odáig

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2011.09.11. 21:06:12

@Piszke a Birtokról: az nálam is tervbe van véve, mondjuk én valami egyszerűben gondolkodom, ahhoz meg színes tintapárnák kellenének, hogy színnel pótoljam a formabeli hiányosságokat.

katia · http://emlekvasar.blogspot.hu 2011.09.12. 07:56:08

Fű, mi már egyszer elektromos leveleztünk, de nem találom a címed...
írj már egy üreset a gepeslap@gmail.com-ra, hogy tudjak válaszolni :))

Zazálea 2011.09.14. 08:22:50

jelentkezem levélért :o)
ha lehet, az egyéni (nagyon) jókívánságok mellett szeretném kérni olcsó bécsi szállások elérhetőségét, januárra, szeretnék kérni egy(kézzel írt) autentikus bécsi receptet, egy rövid összefoglalót a doktoriról. és nagyon szeretnék valamiféle igazi NH-nés hangulatjelentést, csak úgy.
bár ahoyg olvasom a mnk. posztot, nem tudom, lesz-e minderre időd.mert a kedv nem kétséges :o)))
süti beállítások módosítása