Mostanában leszoktam a hánytatásról, elég macerás volt. Vendégségben meg mindig vigyázni kellett, hogy nehogy meghallják. Nem beszélve a nyilvános vécékről. Oda az ember még hányni se szívesen megy be.

Szóval áttértem a szőlő+víz+kávé kombóra, ami eddig meglepően jól működik.

Egész kiskorom a szőlőmagok köpködésével telt, most meg itt van a mag nélküli.

Beviszek magammal reggel egy kiló szőlőt és mindig amikor éhes vagyok, vagy csak kezdek éhes lenni, eszem pár szemet és iszom egy pohár vizet vagy kávét. Így csomót iszom, gondolom a másfél liter tejeskávéban van elég zsír meg cukor, a szőlő meg úgyis csak átszalad rajtad, mint a fapados turista Párizson.

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr43262228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tésasszony 2011.09.29. 16:18:19

Én nem fogyókúrázom és nem hánytattam meg magam soha, még sem eszem szinte egész nap...inni is csak akkor, ha rémülten felpillantok az asztalomon lévő gép mögül, hogy:
"-Jaj, nemsokára vége a munkaidőnek!".
Miért kell diétáznia egy olyan jó testalkatú férfinek, mint TB? Mármint ha valós az a tény/kép, amit minap rakott fel...

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2011.09.29. 20:12:45

@Tésasszony: ezek az élet nagy kérdései itt a Futrinka utcában.

De szerintem csak annyi a megoldás, hogy TB lusta uzsonnát csomagolni magának. Indulás előtt sietve végigpásztázza a konyhát, és összekapja azt, ami könnyen szállítható: palackos víz és szőlő. A kávét meg helyben adják, ugye.

Tuskó Hopkincs 2011.09.29. 21:57:34

Az eddigi kommentekből kimaradt a lényeg: "köpködtem a szőlőmagot"! Ez egy igen lényeges mozzanat, mivel én a mai napig ezt teszem. Tudom, hogy egészséges, meg nem árt, de engem zavar. És a mai intoleráns világban ezért megjegyzéseket tesznek. Bandi, alakítsuk meg a Magyar Szőlőmagköpködők Egyletét!

vackor1b 2011.10.02. 13:35:02

@Tuskó Hopkincs: És ha tudnátok hogy milyen egészséges a szőlőmag! Mások képesek megvenni gyógyszerformában, ti meg csak úgy kiköpköditek.
süti beállítások módosítása