fotó: perger

Annyira unom magam, hogy az hihetetlen. Mármint nem unatkozom egyáltalán, a saját kis marhaságaimat unom, minden aggódást, a véglegességet, a szerencsétlenkedést, a pozitív hozzáállást, az okoskodást, a hormonjaimat, a sohasemleszkész babatakarót, az elmélkedést, a tehetetlenséget, a tervezgetést. Nem érdekel, nem akarok velük többet foglalkozni.

Egyébként minden rendben, voltak itt rég nem látott barátok látogatóba, vicces/fura/jó érzés volt, hogy kímélnek, közben éjjel kettőkor hazafelé a házibuliból én voltam a legfrissebb (semmi tudatmódosító ugye), mondjuk érzelmileg meg a leglabilisabb is (ld.sárkány). Nem is igazi házibuli volt egyébként, hanem az osztrák válasz a romkocsmákra, némi kultúrával fűszerezve, TB pl szokott ott fuvolázni egy zongoristával, nem hallottam még így, ilyen környezetben, ilyen zenét, jó volt.

Előtte a változatosság kedvéért operában voltunk (Theater an de Wien), a Hamletet néztük meg, nekem az is nagyon tetszett, de nem azért, mert a főszereplő még TB-nél is többet meztelenkedett. Szuper volt a zene, és a díszlet, ez utóbbi nekem egyébként is gyenge pontom, oda vagyok egy-két jó ötletért. Mondjuk rá kellett döbbenjek, hogy a két és félórás üldögélés egy színházi széken jelenleg nem a legkönnyebben véghezvihető dolog, valahogy mintha megnőtt volna ez a gyerek az elmúlt időszakban.

Aztán jöttek szüleim is, ők totálisan elkényeztettek, hoztak házikolbászt, meg házitejet, meg elvittek nagyokat sétálni, meg fagyit is kaptam és egy kis orvosanyai szülésfelkészítést, és sok-sok simogatást. Bár apukám kijelentette, hogy hasban ugráló babából neki pont elég újdonság volt, mikor a bátyámat várták, a többi ugyanolyan, majd akkor ringatja, ha megszületik (ebben azért elég megbízható, van neki hintaszéke is, meg minden), de azért elég jól viselte, hogy én egész nap arról beszéltem, hogy épp mit csinál a hetedik unokája. Viszont továbbra is utálom, mikor az elmenők után kell integetni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr104489046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nux vomica 2012.05.06. 13:02:32

Már most belekóstól Septimus a kultúrába:
színház, koncert,....
nem csoda, ha csak 10-kor keltek.

mágnyes 2012.05.06. 13:18:28

:) a többi képet is megnézném. Klasz pocak :)

Bécsi_Nikol · http://unserwien.blogspot.com/ 2012.05.06. 14:51:16

Kattints a "perger" névre, alatta van a link.

FilotásLili 2012.05.06. 21:50:27

Nagyon jól néztek ki. De TB miért olyan karótnyelt? És miért női napszemüvegben van?

Mikaél 2012.05.07. 17:36:31

@FilotásLili: A képeken azt is látni, hogy ki nyelt "karót"...
Vannak női, és férfi napszemüvegek ?

Ziebi 2012.05.07. 21:37:13

Állati jók a képek!

A harapósat viszont nem nagyon értem :D

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2012.05.08. 10:06:58

@FilotásLili: @Ziebi: Több dolog van földön és égen, minthogy megérthetnénk :)

vackor1b 2012.05.10. 16:02:22

Jók a fotók! Van, ahol nem is látszik a görögdinnye.
Az orgonás mellé oda tudnék képzelni egy Nr3-as unokahúgot, amint húsvétkor a tulipánt épphogy csak érintve szagolgatja.
A harapós és az ujjal rámutatósról a lufipukkasztás különböző módjai jutottak eszembe :)
A pocakfogósnál, meg hogy elég nagy-e már egy kosárlabdának.
1291 -Pocakos Marilyn Monroe

Különben is csodálkozom, hogy egy kismama vagy ruhamagazin sem jelentkezett még, hogy most azonnal álljatok modellt nekik a következő számhoz.
süti beállítások módosítása