Kigondolni és megcsinálni egy pillanat műve volt csupán hetekig (hónapokig?) tartott. Pedig megvolt hozzá minden. Egy régi vászon (utcára kitett, Viktor találta), szalag (még Kínából!), színes fonalak, meg az ötlet. Ami persze sokat alakult, mert (még) nincs ötletes füzetem, aztán néha elfelejtem, mit gondoltam ki. 

Volt nekünk egyébként hasonló zseb tesóméktól, de nagyobb, amolyan kiságyrácsra köthető, és nekem túl tarka ahhoz, hogy a falra rakjam, főleg, hogy ez a mi hálószobánk, nem gyerekszoba. Meg nem is kellett olyan nagy, nem tudtam mit beletenni. Vagy csak egyszerűen akartam csinálni egyet. Mert egyébként az IKEÁ-ban 1400 ft egy falizseb, és 10 perc alatt megvásárolható. Bevallom, volt olyan pont, amikor elgondolkodtam rajta.

Egy kicsit jobban esett volna, ha itthon van a férfi a háznál, és ő veri szét a vakolatot  veri be a szögeket, és aztán meg is csodálja azon melegiben, hogy milyen ügyes kis felesége lakótársa van (és aztán mélyen a szemembe néz, és megkéri a kezem), de Lili is elég lelkes közönség volt, nem panaszkodom. A babakocsi egyébként kis zsebként is funkcionált, de egy parafadugón kívül nem találtam más babaszerűt, hogy beledugjam, így inkább most eltekintek a szemléltetéstől.

Kis ringliket nyomtam az anyagba az akasztónál, erre külön büszke vagyok, annyira profi :). Már ezer év vettem ezeket (nem biztos, h ringlinek hívják, olyan kis fém karika) a Tschibóban, de még sosem használtam.

falizseb.JPG

falizseb szembol.JPG
IMG_0020.JPG

IMG_0025.JPG

a virág African Flower néven található meg sok netes forrásban, a szív Annás mintája, a babakocsi pedig egy ebben a könyvben található minta alapján készült

Jellemző, h olyan gyorsan megszoktam a zsebeket a falon, hogy nem értettem, mit néz olyan átszellemülten Lili, mikor tisztába raktam. Aztán rájöttem, hogy neki még újdonság a lázvány, amit én a lelki szemeimmel már olyan régóta néztem.

nézi.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr174903383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hbogi87 2012.11.12. 21:04:10

Ìgy felrakva és "kitöltve" még édesebb, mint amúgy! :) Nagyon tetszik,lehet elcsenem az ötleted a babalakhoz!

Ziebi 2012.11.12. 23:19:25

Nekem gimiben volt ilyenem a koleszban a szekrényem belsejében, imádtam. Pesrze az csak kék csíkos volt, nem ilyen dögös virágos, de azért szerettem. :)

KisCsetresz 2012.11.13. 09:18:56

Csúcs a tartó, de én annyira odavagyok Lili pofijáért is!!! :) Ha már horgolás, sikerült találnom egy jó kis videót. A csajnak 25 perc alatt kész egy fél pár cipő. Nekem eddig kicsit hosszabbnak tűnik.

babaBonBon 2012.11.13. 19:38:20

Nem is értem, ez a Bandi miért nem kéri már meg a kezed, de lehet, hogy pont erre készül és akkor most lelőjük a poénját...

nux vomica 2012.11.15. 00:42:58

@babaBonBon: Bandi, ha akart volna olvasni a sorok között, már az elmúlt években talált volna ilyen bejegyzést, többször.

nux vomica 2012.11.15. 00:45:41

Babakocsizsebbe aranyláncot, vagy bármilyen ékszert! Hiszen jány a szentem : D

sikkesebb a zseb, mint az Ikea-s, azért olyan néznivaló Lili számára.

babaBonBon 2012.11.15. 16:19:59

@nux vomica: Tudom, hogy már sok ilyen utalás volt, de tudod az is benne van a pakliban, hogy valaki évek során megváltozzon, vagy másképp gondolja, vagy úgy érezze most jött el az ideje.

A Táltos-fiúk nem sietik el a dolgot. Mi közös megegyezéssel házasodtunk össze és már két éve házasok voltunk, amikor úgy érezte most megkéri a kezem. És az egész olyan volt, amiről sokan álmodoznak :-) Még ha egy-két dolog fordítva történt is.

babaBonBon 2012.11.15. 16:29:10

Jaj és azt elfelejtettem írni, hogy anyatejes croissantokon kívül még azok a zsemle kis pofik is mennyeiek lehetnek :-) Imádnivaló!
Anyukája pedig szuper-ügyi ;-)

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2012.11.16. 11:04:13

@Ziebi: Hú, a kék csíkos is milyen jó ötlet! Egyébként titkos vagyam, hogy majd ha koleszba kerül Lili, vigye magával, mint az otthon melegét :)) esetleg a babakocsit leszedhetjük róla :)

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2012.11.16. 11:05:20

@KisCsetresz: Khm, nekem a tornacipők egyenként két óra volt :)) igaz, főleg az elsőnél a leírást is silabizálgatni kellett, de akkor is....

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2012.11.16. 11:06:23

@babaBonBon: :) vannak ám kiskiflik, meg egy nagy cipó is :) egész kis pékség ez a Lili :) a praclija meg két pogácsa :)
süti beállítások módosítása