Üres óráimban mostanában filmeket nézek, elég nagy az elmaradásom, ami az egyetemes filmográfiát illeti (van ilyen szó? Ugye nincs?) filmművészetet illeti. Szerencsére youtube az én barátom.

Szóval múlt héten, amikor gyakorlatilag egyedül voltunk Lilivel (elvileg is), amerikai romantikus drámák voltak soron, amolyan elmorzsolok egy könnyet és szipogok tipusúak, és rájöttem, hogy mit nekem Bandinélküliség, amikor TB nem megy el se az első, se a második világháborúba, se Vietnámba, se Afganisztánba, és rákunk sincs. Nagyjából ezen a síkon mozognak az amerikai romantikus drámák, egy hét pont elég volt. 

Most átnyergeltem a magyar filmekre, a Zimmer Ferit nem bírtam végignézni, értem én, hogy az Egészséges erotika, meg az Indul a bakterház is nagy siker volt, aztán le akartak húzni még egy bőrt a koncepcióról, de ez így olyan unalmas. Ezért tegnap inkább a Moszkva teret néztem (a végét már Bandival!), hirtelen megrohantak az emlékek, ó boldog gimnazista békeidők. Valamint, hogy micsoda kis pits hülye voltam én tizenévesen, ezúttal is töredelmesen bocsánatot kérnék minden érintettől. 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr274907655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

missMarple 2012.11.15. 09:17:44

Van,van ilyen szó ("A különféle filmművészeti adatok tudományos igényű leírása és rendszerezése, a filmtudomány segédtudománya."),bár fentebb simán elég a filmművészet kifejezés is.

gsky 2012.11.16. 01:19:24

Moszkva tér... :) A bocsánatkérésnek is megvan az ideje :). Aztán meg sosem fogom megszokni, hogy a buszra, amin nap mint nap végigzötyögünk az óvodáig ÁronLellével, az van kiírva, hogy SzéllKálmántér.

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2012.11.16. 11:17:03

@gsky: Hát igen, "a Moszkván, az óra alatt" nekik már nem lesz.
süti beállítások módosítása