Igen, tudom, hogy tegnap kellett volna megírnom :) 

Sokat gondolkodtam, hogy mi legyen a cím, a reménykeltő már kilőve, lehetett volna magyarázkodós, vagy nem annyira sikeres, de utána döntöttem, ez csakazértis egy sikeres hét volt. Elmondom miért.

1. A fali babazsebek elkészültek, lesz róla külön poszt képekkel

2. a horgolt állat majdnem kész

3. unokahúg nr3/keresztlány nr2 adventi ajándékával szinte semmire sem jutottam, elkészült az egyik bábu (horgolt, mi más?), de csak próbadarab, hogy a méretet a háznál+ a bútoroknál be tudjam lőni.

DE

Meglátogattam a nagyonterhes barátnőmet (a tornacipőkkel), voltam operában, jött ide barátnőm látogatni (a kis kávészín babájával, kép megint nem készült, pedig olyan viccesek Lilivel: az egyik pufi és fehér, a másik karcsú és barna, az egyik lány, a másik fiú, az egyik szőke, a másik barna, az egyk szeme kék, a másiké sötétbarna, az egyik egy szemlélődő kisBuddha, a másik egy örökmozgő sajtkukac), befejeztem egy tavaly elkezdett házinacit, azóta hordom is rendületlenül (nem kellett hozzá sok, de tavaly pont, mire készen lett volna, kihíztam a pocakommal, hát inkább elraktam vékonyabb időkre) és megnéztem 5 filmet (mondjuk sokszor horgoltam mellette).

Aztán Bandit nettó 5 órát láttuk a héten, szinte csak aludni járt haza, vagy még azt sem, tegnap hajnaltól holnap este 11-ig sincs itthon például, és én kezdek elfáradni. Vásárolok, sétálunk, ebédet főzök, játszunk, zenét hallgatunk, dajkálom, megfürdetem Lilit, nem tűnik soknak, de most az. A kitűzött feladatok egyrészt erőt adnak, mert kirángat a fásultságból (illetve időm sincs fásultnak lenni), mert kell, másrészt az is fáraszt, hogy kell. Bandi kell.

Szóval csakazértis sikeres, mert csináltam, amikor csak tudtam, és sikerült 3 olyan projektet összeválogatni, amitől féltem, ami lassan megy, nem rutinmunka, az a fajta, aminél már az is eredmény, hogy kézbeveszem. Már annyira kirángattam magam a komfortzónámból, hogy nem is emlékszem, milyen az :)

És akkor mindjárt megírom az eheti tervet.

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr684903155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyaronpirostelenkek 2012.11.13. 23:12:02

Igen, nálam is az vált be, ha azzal kezdem, amihez a legkevésbé van kedvem. Ha már nekifogtam, általában rájövök, hogy nem is olyan rossz - esetenként, hogy egész jó;)
Utána sokkal elégedettebb vagyok, valahogy ad egy jó alapérzést, a többi teendőt meg már húzza maga után.
Csak azt tudnám, hogy másnap mért jelentkezik megint a nem-szeretem érzés?

nyaronpirostelenkek 2012.11.13. 23:13:41

Bocs, sikerült kétszer elküldenem és nem látom, hol tudnám törölni...

nux vomica 2012.11.15. 00:34:38

Uram Istenem, mi mindenre van energiád!
süti beállítások módosítása