Idén is nehezen talál rám az advent, talán nekem kéne keresnem. Mindenesetre tegnap felültünk Lilivel egy piros kisvonatra a friss Hauptbahnhofon* (Főpályaudvar) és a hóesésben üregi nyulakat lestünk a földeken. Vagyis elmentünk Mosonmagyaróvárra, ahol a dévényes terapeutával volt lebeszélve az első találkozó. A vonat egyébként húszperces késéssel indult, nem jellemző, szóval jól elkéstünk. 

TündérLili végigsírta a masszázst, de nem hiszem, hogy fájt volna neki, inkább csak nem értette, hogy mi ez az egész.  Végig ott voltam mellette, duruzsoltam a fülébe, meg törölgettem a krokodilkönnyeket. Viszont amint vége lett, már nagyokat mosolygott a terapeutánkra, szóval nincs harag. Megyünk jövő héten is, és árgus szemekkel figyeljük a változásokat.

* annyira friss, hogy tegnapelőtt, vasárnap nyitották meg, hétfőn még bőven láttunk Bandival bámészkodó és tétova tömegeket leszállni a vonatról. Teljes kapacitással csak 2014-ben fog működni, egyelőre a 9-12-es vágányok vannak készen. Áthaladó forgalom van, nem fejpályaudvar, nincs is kimondottan épület, csak tető van a sínek felett, ami azért ilyenkor télen elég huzatos. Jó érzés volt Viktorral felavatni valami igazán nagyot itt Bécsben, az jutott eszembe, mikor a szüleim arról mesélnek, hogy elmentek megnézni a friss kettes metrót.

hbhf.JPG
A fehérsége miatt hasonlít egy kicsit a lisszaboni pályaudvarra, ott is csak tető van, csak ott nincs mínusz 5 fok

hbhf2.JPG

Még azért sok helyen lógnak a kábelek, megy a munka folyamatosan

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr24960076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nux vomica 2012.12.12. 11:10:31

Úgy gondolom, mi is felavatjuk!

nux vomica 2012.12.12. 11:17:05

Az idegenektől kezd tartani Kisegér, de ez természetes reakció, 8-9 hónapos kortól!
Egyébként lány lévén igaza van, ha tiltakozik a számára ismeretlen ember testközeliségétől : -)))

málnabálna 2012.12.12. 14:58:14

nincs ebben semmi különös, igen majd lesz kérem szépen szeparációs szorongás meg, ha csak dokinéni rendelőjében vagyogatunk semmi gond, de ha már vetkőztetni kell LiliBogit hááát jön nagy üvöltés és sok-sok krokodil könny, pápááá és mosoly, ha már megyünk!-de addig izzadás és nyugtatás ezerrel :D de jó, h Bence ezen már túl van!

hbogi87 2012.12.12. 15:30:43

Ez most a régi Landstraße? Hú, majd nekem is utána kell nézni, hogy Pamhagen fele honnan indul a vonat..jövö héten melyik nap mentek?

KisCsetresz 2012.12.14. 11:03:14

Épp nemrég írtad, hogy mióta megszületett alig sírt Lili. Már háromszor elolvastam ezt az írást, de mindig csak a krokodil könnyek maradnak meg. :)

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2012.12.18. 22:32:46

@KisCsetresz: Jaj, ne is mondd... Egyébként mondta a terapeuta, hogy én majd úgyis latom, mikor van a tűréshatárán Lili, majd akkor szóljak, és szünetet tart. De mondtam, hogy honnan tudnám, még sosem láttam így/ennyit sírni.
süti beállítások módosítása