Radica néni már két hete panaszkodott nekem, hogy mindenféle zörejeket hall, egy koppanás itt, egy suhogás ott, márpedig ugyanez volt, mielőtt meghalt az apukája, szóval most aggódik Dragulo bácsiért, aki elég rossz bőrben van, ráadásul egyre többet jár haza a falujukba, biztos a vesztét érzi (nem, nem így mondta, de csak azért nem, mert basic german-t használ. A testbeszédéből meg a hanghordozásból fordítom az érzelmeket).

Két napja aztán különösen rosszul volt a bácsi*, Lili nem is mehetett be hozzájuk, de ma találkoztunk vele, ahogy vígan sétált ki az udvarra. Radica néni meg gyorsan beintegett minket a konyhába, és elsuttogta, hogy Dragulo unokatestvére halt meg, drogozott, le is zárta a rendőrség az utcát**, és még a saját anyja sem láthatta a holttestet. Hát ezért hallotta ő a hangokat. Szóval úgy látszik, Dragulo bácsi ezúttal megúszta.

*ha a nénit kérdezitek, hát sicher diese kurva egy nő a falujukból megátkozta, mert ő megfigyelte ám, hogy mindig újholdkor rosszabbodik a bácsi állapota, aztán pár nap múlva jobban van, mi más lenne ez, ha nem egy átok?

**a bécsi rendőrség imádja a felhajtást, egy kutyakaki részeg miatt is 4 rendőrautó áll bekapcsolt villogóval az utcában.

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr305811816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vackor1b 2014.02.21. 12:15:00

Pletykaújságnak mikor kezdesz neki :))))))) De tetszett a story.

nux vomica 2014.02.22. 22:50:38

Zajlik az élet Radica néni körül.

hbogi87 2016.11.08. 20:09:44

Vasárnap egy részeges kóválygott nálunk a metrómegállóban ( annyi érdekesség volt rajta, hogy lábbeli helyett két fóliás söröskartont viselt), egyböl jött is vagy 12 rendör, hogy igazoltassa...no comment
süti beállítások módosítása