Nem tudom, hová tünt a január meg a február, illetve homályos emlékképeim vannak róla, de azt végképp nem tudom, miért nem voltunk idén korcsolyázni? Az Eistraumon *lehet ingyen kölcsönözni kicsi kétélü korcsolyát, és egy ingyenes pályán tanítgatni a kicsiket. Március 8-ig még mehetünk, de nem füzök hozzá nagy reményeket, pikk-pakk eltelnek a napok. 

Egy hónap és itt a húsvét. Tegnap a kismókával kiraktunk két ezeréves papírdíszt, részemröl a lakás tavaszi csinosítása pipa. :D (nem, csak nem tudom, hová raktam a pár éve horgolt színes virágokat. meg akartam újat is horgolni, de mivel nincs egy rendes inspirációs füzetem/folderem, ilyenkor már sosem tudom, mit is akartam annyira szeptemberben, hogy majd jó lesz tavaszra)

 

* a honlapon van webkamera is, nézzétek meg azt, amelyik a Burgtheater felöl veszi a képet. Amikor elmegy teljesen jobbra, a háttérben, kicsit messzebb látszik két bazi nagy tömbépület. Na, ott dolgozom. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr757236297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tá Titi 2015.03.06. 19:12:04

2015.03.06. - még mehettek
Mert, pikk-pakk eltelnek a napok...

Tá Titi 2015.03.06. 20:00:40

Wiener Eistraum 2015 Rathausplatz Wien | The Vienna Ice Dream !!!

www.youtube.com/watch?v=BEecvYiWsSk
www.youtube.com/watch?v=4G109BFvoi8
www.youtube.com/watch?v=p3DFYHRj2qc

Március 8-ig még mehetünk!!!

Gem 2015.03.19. 10:37:52

Haza sem értünk (az idén mindössze egynapos, de milyen jó egynapos) síelésből, szamuráj már erősen javasolgatta, hogy "menjünk korcsolyázni". Bár csak nagyon kevésszer voltunk, pont tegnap döbbentett rá egy rokon, hogy olcsóbb lett volna megvenni egy vadiúj kétélű korcsolyát, mint mindig bérelni. Most azon gondolkodom nagyon, hogy gyorsan vegyek-e még egyet, mert néhány pálya még nyitva van, na meg jövőre jó lesz, vagy jövőre már olyan hipi-szupi ügyes lesz a gyerekem, hogy egyélűvel fog menni? (Nem fűzök ehhez nagy reményeket, de visszafogni sem akarom azzal, ha feleslegesen van két élűje.)

Tá Titi 2015.03.19. 11:10:47

@Gem:Sokat ne gondolkodj, mert arra "ébredsz", hogy jövőre már még eggyel több gyertya kell a szülinapi tortára, és hipp-hopp, már nem is leszel meghívott vendég a szülinapi bulikra….
De az ekképpen együtt töltött időtök beépül a "de milyen jó egynapos" emlékeitek sorába.
Ne fogd vissza magad !
süti beállítások módosítása