Köszöntök minden kedves olvasót a blogon, bármely valláshoz, felekezethez, gyülekezethez, vagy bármely családnévhez tartozik is.

Egy kép a diplomaosztóm napjáról kezdésnek.

Ezzel végére is értünk a vidám résznek. Apuék mindent leírtak ami aznap történt, ami kimaradt az meg a mi titkunk marad. ;)

Most  jöttem haza a fogorvostól, taxival vittek-hoztak, ez benne van az árban -amit cselesen nem kérnek el egyben-, osztrákos szolgáltatás nyugati árszínvonal. Remélem most tíz évig megint nem lesz gondom a fogammal, az utobbi tíz is nyugisan telt és talán több is lett volna belőle ha a pár éve gyökérkezelt fogamat nem kizárólag diótörésre használtam volna. Gondoltam annak már úgyis mindegy. Így aztán letört a fele. Most ezt próbálgatják hogy mit rakjunk bele. Az már biztos hogy nem fogszínű tömés lesz, mert azt ma a fogorvos egy órán keresztül építette több színből, és mikor azt mondta:-most harapjon rá, milyen érzés? Én ráharaptam és olyan érzés volt mintha eltörtem volna a tömést egy rágásra. Ez aztán a harapás, mondta a fogorvos, és rendelt nekem valami spéci cuccot péntekre ami olyan kemény mint a kevlár. Remélem drága lesz, utálom az olcsó megoldásokat. ;)

A fogorvos azt mondta, hogy hiába mosok naponta háromszor fogat (nem mosok háromszor) mert a töméseket akkor is ki kell cserélni párévente (kevesebb mint tíz.) Szóval most úgy néz ki erre, megy minden pénzem. Ez az egy tömés a nasa laborjából lesz 200 euró, azaz 60.000 forint. De nem szabad kicsinyeskedni. Szép lassan kicserélnek mindent amit lehet, aztán remélem negyven éves koromig tényleg nyugtom lesz, fogfronton.

Még egy rossz élmény. "Ellopták" a "biciklimet". Lent találtam az udvaron, lezáratlanul a szemétnek támasztva. A kerekei laposak voltak, ülése előre-hátra csúszkált, kormányán nem volt mit fogni, de így is szerelem volt első látásra.

Levittem az IKEÁ-s szerszámosládámat, pumpát, szigszalagot és meghúztam a csavarjait, felpumpáltam a kerekeit, megszereltem a dinamót, betekertem a kormányt kék szigszalaggal és joggal éreztem úgy, hogy ez már az én biciklim, hiszen megszelídítettem.

Hozzálakatoltam Kira biciklijéhez és öröm volt még rágondolni is.

Estére rárakva még egy lakat, és egy levél hogy kéri vissza, ez nem volt kidobva csak úgy nézett ki. 19-es ajtó.

:(((

Legszívesebben leeresztettem volna a kerekét, leszedtem volna a kormányról a ragasztót, stb... de nem vagyok ilyen kicsinyes szemét. Könnyen jött, könnyen ment. Pár óráig az enyém volt.Most lehet pár évig megint nem lesz cangám.

Hát ennyi így első bejegyzésre.

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr861037895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Best of the best 2009.04.01. 01:00:27

En sajnos nem lehettem ott a nagy napon... :-(

Gem 2009.04.01. 11:54:37

Én is szorgalmasan járok most fogorvoshoz, de a slusszpoént még nem árulom el, egyelőre saját magamat kell a gondolathoz szoktatgatni. Majd legközelebb. Nincs erre semmi biztosításod különben? Meg itthon se?

TáltosBandi 2009.04.01. 12:19:22

@Best of the best:
A fuvolázás volt a lényeg azt meg hallottad. :)

TáltosBandi 2009.04.01. 12:21:19

@Sweet sensations, hot temptations coming over you:

áh, nincs semmi biztosításom de ilyen spéci cuccokra amúgy se jó a TB. Akkor meg maradna a drágán közepeset. Akkor már inkább baromi drágán jót. ;)

Best of the best 2009.04.01. 19:49:21

Mindenki fogorvoshoz jár mostanában? Nekem is múlt héten volt randim a dokival és lesz megint a hétvégén. Egy éve készült tömést ki kell cserélni, valami baj van vele, doki szerint, no meg a 3 hónapja készültet is újra kell "műteni". Jó szórakozás ez a fogorvoshozjárkálás!!!

nyaronpirostelenkek 2009.04.03. 00:15:24

Mivel nem jöttem rá, hol kell önálló bejegyzést létrehozni - gondoltam megírom, h nagyon tetszik az Alkotás - ide a canga melle biggyesztem, hadd ellensúlyozza bár picit azt a mufurc szomszédot:)
Reméljük, legalább tetszik neki az új design...

missMarple 2009.04.05. 20:36:45

*ami nekünk magától értetődő, másnak talán nem az...

retronom.hu/files/images/futrinka.preview.jpg
süti beállítások módosítása