TáltosBandi 2011.04.05. 01:00

Ájfonfrík

Próba van a színházban, állunk a színpadon egyszer csak odalép hozzám az egyik szólista és azt mondja: -Úgy hallottam valakitől, hogy iPhonemániás (így fordítottam magamban az iPhonefreaket) vagy, tudnál segíteni néhány dologban?

Persze tudtam, pikk-pakk megszereltem amiket kellett, ezzel elismerést kiváltva a körülöttem állókból, és miközben szervizeltem a telefont, rábeszéltem egy iPhone négyre. (Az énekesnek "csak" 3GS volt.)

Később egy táncoslány odajött hozzám, és megkérdezte:-Na hol van a telefonod?

Azt mondtam neki, hogy lemerült, miközben ott tartottam a hátam mögött, egy játék lepauzézva, meg egy barátomnak egy email megnyitva amit ott írtam meg a színpadon, próba közben, és arra gondoltam, hogy tényleg iPhonefreak vagyok bármit is jelentsen ez.

Akinek ez egyértelmű az jó úton halad az iPhonefreakség felé

 

5 komment

Címkék: iphone

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr732800724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2011.04.05. 13:49:27

nekem ez egyertelmu, es buszke ájfónfríkként nagyon szeretnék egy ilyen bugyit!!!!

Tuskó Hopkincs 2011.04.05. 19:45:32

Naggyon el tetszettek szállni ezzel a ájfónnal, pedig a szabad világ hűdeokosgépein is így kéne muxeni! De ez a TB mámeg valami furmánnyal élt, mivelhogy nem müxik a csúszka ... TB, tessél mán a rendes képet föltenni!

TáltosBandi 2011.04.07. 00:15:42

@Tuskó Hopkincs: Ahogy errefelé mondják: nem mutiból készült ;)
süti beállítások módosítása