Ezt posztot is már mióta írom. Ha épp nem szoptatok vagy dajkálok, vagy családozom, akkor dönthetek a függőágy vagy a könyvem között, vagy a kettő együtt is akár, érthetően a gépig nehezen jutok el. Estére meg kidőlünk:

esti baba.JPG(nem, a kép nem beállított, tényleg így alszik, Anne Geddesnek igaza van)

Az google olvasómban hihetetlen számot értek el az olvasatlan posztok, és offline elmélkedem a meg nem írt emailekről meg posztokról.

most épp esik (igen, ez Tszm, nem az esőerdő),

eső.JPG

a függőágy opció hát kiesett, Lilit rábíztam a nagypapájára és megnyitottam a gmailt. Jeee :)

A kisbabot épp a vidéki levegőn hízlaljuk, ketten együtt 2,5 kilóval lettünk nehezebbek az elmúlt héten, nem mondom meg, milyen eloszlásban. Lili ezenkívül sok energiát fektetett szempillanövesztésbe is, nagyon szépek, már csak egy kis extra pigment hiányzik ahhoz, hogy ne csak 30 centiről legyenek láthatók.

Úgy alakult, hogy bár nem akartam ilyen messzire vinni, de Budapestet is megjártuk valamelyik 40 fokos napon, és megint csupa jó élménnyel jöttem haza. Lilit kendőben vittem (csak a lába látszott), és a villamoson még körbe sem néztem, már hárman ugrottak fel, hogy átadják a helyet, pedig volt üres is. És ez így volt, bárhová is mentünk, előzékenység, kedvesség, érdeklődés meg mosolyok kísértek. Pedig nagyon meleg volt. Nnna. :)

Tszm-en megint szembesültem a határaimmal, olyan szép fényképeket lehetne készíteni, ha tudnék fotózni úgy, mint Zazálea vagy Vica, mindenféle zöldekről, napsütötte teraszról, ringó búzamezőkről, bár ez utóbbiak már a múlté, Péter Pál óta a ház előtt folyamatos a kombájnforgalom, nagyon impresszív darabokat is látni, tetszik. De sajnos a fent említettek, meg még sok más blogger mellett én nem nagyon rúgok labdába, egyetlen adum az extra téma, a kisfuszulyka, nézzétek szeretettel:

délután.JPGAz alvás elég jól megy neki. Főleg, ha valaki vállalja az ágy szerepét, élőszövet kell neki, a fémváz nem.

alvós1.JPG

alvós2.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr404631082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babaBonBon 2012.07.05. 23:11:22

Drága-drága kis babszem!!!
Szét tudnám puszilni azt az édes kis pofiját! Elképesztő mennyire kerek, mennyire formás kicsi életke!
Nagyon csókoltatjuk és persze szüleit is :-)

gsky 2012.07.06. 01:41:18

Kissé elfogult a hozzászólásom, de nekem a Kisfuszuly bármilyen fotón sokkal jobban teccik, mint bármelyik zöldfolt. Mondjuk én biztosan állandóan fotóznám :):):) de ezt mondjuk úgyis tudod.
Nagyon nagyon céééép!!!!!

Zazálea 2012.07.06. 07:17:48

kétszer kommenteltem ide (ugyanazt), de nem engedte a rendszer megjelentetni, ekkor átraktam egy word-be, h visszatérek és csak bemásolom (mert kivételesen sikerült szépen összefoglalni, amit mondani akartam), amit nem mentettem el,most küzdök, h újra előbányásszam - magamból.

mindjárt,mindjárt.

FilotásLili 2012.07.06. 07:29:30

Egyre szebb ez a gyerek. Jól állnak neki a zsemlegombócok a pofiján!!

Zazálea 2012.07.06. 08:03:09

na, nincs meg a komment, szóval, írtam arról,h biztosan pumpáljátok a kis hercegnőt,már nem is baba, hanem hölgy. csodaszép hölgy...
meg arról is írtam, hoyg vicával engem egy lapon se, vagy engem vele, nem tudom, hogy a helyes, a lényeg, hogy vica az a csúcskategória, én meg a koca, de tök mindegy,mert kenterbe versz minket, amit én nemhogy nem bánok, hanem napi szinten szeretnék kapni, vagyis babafotókat.sokat.

gyönyörűek vagytok.

málnabálna 2012.07.06. 12:15:42

naháááááát az én Lilim is így alszik, mint kis Fuszuly első fotón, annyiraaaaaaaa imádnivalóan kerekecske a kis dombocska :)
Kerekedjen csak szépen továbbra is!!! Te meg nem méregesd már magad, élvezd, hogy most még tudsz néha olvasni elmélyülten is akár!! függőágy?? plusz extra élvezet hozzá!! én 2 balcsizás közt lomizok háztájékon s épp most ástam elő anyósék garázsából miénket is, de sehova nem lehet kiakasztani -hiányzik 2 egymáshoz optimális távolságra lévő fa :(

fernel 2012.07.06. 23:22:28

Annyira szép ez a lány, hogy nem lehet vele betelni!
Még sok- sok ilyen gyönyörű fotót. Mármint sok- sok fotót, erről a gyönyörű lánykáról!
Érted, na!

szomszédlány én is 2012.07.07. 15:06:23

Én is így aludtam kiskoromban, de gyakran még ma is.Nálam volt az ipad, és nagyi szerint mintha engem látna gyerekként.
Azért jó hogy van ipad.Több képetek nincs ?

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2012.07.07. 17:45:17

@FilotásLili: igen, sokat válogattunk a pékségben, hogy két ilyen egyfoma zsemlét találjunk :)

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2012.07.07. 17:48:31

@málnabálna: Marquez szerint minden valamirevaló házban kampók vannak minden helységben a falban, hogy mindenki ott aludhasson, ahol éppen kedve szottyan :)

málnabálna 2012.07.07. 19:08:29

@Nils Holgersonné: igen, igen!!! ismerem s tervezem is, h.saját lakban mindenfele lesz kampónk!!:)

ruju 2012.07.25. 19:38:24

jaj, de szépséges, édes, tündér, mostúgy örülök nektek, olyan csöpögős, bezzeganyakönnyes örömmel, hogy hát az élet csodája, meg minden, de tényleg az.... jahahahaj :-)

ruju 2012.07.25. 19:39:13

még az illatát is érzem... :-D
süti beállítások módosítása