TáltosBandi 2009.08.20. 05:21

Szviccerland

Öt előtt kellett kelnem, mert öt harminckor kezdődik a csekin. Emiatt a mai napom, meg a következő kettő el lett @•$#*£, ahogy tanult kollégám mondaná. (Ha hét előtt kell kelnem, akkor annak a napnak annyi, de ha öt előtt akkor az taccsra vágja a következő kettőt.)

Na nem is panaszkodom tovább, mert az nem ősi svejci szokás.

Mit is írhatnék még? Kint még koromfekete minden, húsz perc múlva éhes leszek, de akkor meg már a reptéren leszünk. Mi a rosszabb, az éhség vagy kiadni egy szendvicsért háromezer forintot?

hm.

4 komment

Címkék: nyár

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr601324758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2009.08.20. 08:25:26

kar, hogy nem lattam ezt elobb, emlekeztettelek volna a taskadban lapulo (bal oldalso zseb) finom gyori kekszekre. Mondtam, hogy odatettem, csak biztos a @•$#*£-tol nem hallottad :)))))

remelem, gyorsan felszalltatok, es kaptal valami finomat!

vackor1b 2009.08.21. 22:34:53

Tyűűű, már megint lemaradtam valamiről :( Itt vagy e-mailben felvilágosítana valaki? Bár ez utóbbihoz lehet nem ártana elolvasnom egyáltalán az eddig befutott leveleket. Még jó, hogy hétfőtől vége a szabadságnak ;)

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2009.08.22. 12:39:07

szegenykem :) szoval TB epp Svajcban dolgozik, en tartom a frontot :)

Best of the best 2009.08.24. 11:25:15

~Szegény TB 5 előtt kellett kelni és elromlik a másik kettő napja is....akkor már értem hogy az én Petimnek miért olyan nehéz JÓ NAPOT találni!
Minden nap 4:40-kor kel, vagy előbb és dolgozik 8 órát. Az élet már csak ilyen. Van aki Svájcban zenélget és kellemes helyen van pár napig, a másik meg fogja a seprűt és a lovakközé csap...
~Nem is tudom melyik a rosszabb. Az éhezés vagy a drága kaja. Biztos nincs a környéken valami olcsóbb??? ;-)
süti beállítások módosítása