Néha egy piramisjátékban érzem magam, komolyan. Mint mar írtam, nem jön nekem ösztönből az (ajándék) adás, az elve megvan a fejemben, de*. Pedig adni jó, mert sokszorosan kapod vissza, és ezt egy kicsit demagóg dumának tartottam tegnapig, amikor is levittem négy muffint (a jólbevált diós-meggyes fajtából) a magyarórára Heinz bácsinak meg a feleségének, ezért kaptam a szokásos tea mellé hókiflit (nagyon szeretem! igazi karácsony lett tőle), meg akkor már küldtek egy hatalmas Milka-mikulast a kisrózsának, otthon aztán Radica-néni adott két nagy szelet halat, meg majdnem egy doboz karácsonyfa-díszt, de ezt köszöntem, nem kértem (a halat igen), a lakásban várt egy becsomagolt ajándék a másik szomszédnéninktől LILLI felirattal (csillogó, tapizható könyv) aztán az Ági-szomszéd-barátnő átjött úgy fél kiló csokis sütivel. Lavina :)

* ha jobban megmarketingolom magam, akkor azért tudom, hogy én is adok, időt, meg mosolyt, csak azok olyan kis vicik-vacak értéktelen dolgok ahhoz képest, hogy miket szoktam én kapni másoktól.

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr905697307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hbogi87 2013.12.18. 09:22:17

Szerintem nem értéktelen, nem vicik és nem vacak dolgok ezek. Tudom, hogy "idö" alatt konkrétan a veletek eltöltött idöt érted, mégis mikor elsöre elolvastam az jutott eszembe, hogy akkor lennék legboldogabb, ha idén karácsonykor valaki azt mondaná, hogy maradhatok még egy évet itthon ( a'la fizetett szabi). Szóval az IDÖ nekem most nagy ajándék lenne.

Ziebi 2013.12.18. 15:41:16

Mert megérdemled. :)

nux vomica 2013.12.19. 14:36:06

Magadból adsz mindenkinek - ez nem vicik-vacak!

nyaronpirostelenkek 2013.12.28. 10:01:14

Bocs, de ha neked nem jon, akkor kinek?!? Nekem masok a tapasztalataim; kerem, biro ur, vegyek jegyzokonyvbe;)))

málnabálna 2013.12.28. 16:58:21

csakis csatlakozni tudok! az idő(d) nagy kincs! ajándék! :)
süti beállítások módosítása